Kaker

 

Påskekake

(kun i sesong) 

Appelsinmousse laget av ferskpressede Rossinyol appelsiner og sitroner fra Amalfi i Italia. Støpes på en browniebunn og dekoreres med sjokoladeegg og syltet appelsinskall. Frisk og full av solskinn. 

6-8 stykker per kake.

 Kr. 465

Bringebær

Browniebunn. 6-8 stykker per kake.

Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, soyalecitin og hvetegluten)

 Kr. 465

 

Melkesjokolade

Salt karamellsaus og ristet hasselnøtt. 6-8 stykker per kake.

Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, soyalecitin, mandel og hasselnøtt

Kr. 465

Pasjonsfrukt

Bringebær og nøttebunn. 6-8 stykker per kake.

Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, mandel og soyalecitin

Kr. 465

 

Da kakene er bakt i lokale der andre bakverk også lages, kan det forekomme spor av andre nøtter og glutenvarianter.