Kaker
Påskekake
(kun i sesong)
Appelsinmousse laget av ferskpressede Rossinyol appelsiner og sitroner fra Amalfi i Italia. Støpes på en browniebunn og dekoreres med sjokoladeegg og syltet appelsinskall. Frisk og full av solskinn.
6-8 stykker per kake.
Kr. 465
Bringebær
Browniebunn. 6-8 stykker per kake.
Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, soyalecitin og hvetegluten)
Kr. 465
Melkesjokolade
Salt karamellsaus og ristet hasselnøtt. 6-8 stykker per kake.
Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, soyalecitin, mandel og hasselnøtt
Kr. 465
Pasjonsfrukt
Bringebær og nøttebunn. 6-8 stykker per kake.
Allergener:
Egg, melk, kondensert melk, mandel og soyalecitin
Kr. 465
Da kakene er bakt i lokale der andre bakverk også lages, kan det forekomme spor av andre nøtter og glutenvarianter.
